A10 7870 Sistem Performans Sorunu

Wolf-

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim gayet yeni ve güçlü 950 serisi ekran kartım, Amd a10 7870 işlemcim var.
Buraya kadar her şey normal sorun burdan sonra. Sistemimden yeterli performans alamıyorum. İnceleme videoları vs amd a10 serisi işlemciler i5 seviyesinde işliyor nerdeyse hatta öyleler sistemimden apu'yu devre dışı bıraktım 950'nin performansını konuşmaya bile değinmiyorum bunu götürdüm herkese sordum ya psu ya da ana kart en son ana kart besleyemiyor dediler. Bu arada ana kartım eski modelmiş a58m-k modeli asus'un bana yükseltmem önerildi ben de a88x-gaming almayı düşünüyorum sizlere sorum şu, elimdeki psu 500w %70 güç kaynağı var. Acaba sorun hangisinde? Psu'daysa daha iyisini alabilirim boşuna anakarta para yatırmak istemiyorum. Sorunu daha ucuz bir yolla halletmek isterdim ama sorun bu ikisinden başka bir şeyde görünmüyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemcinin markasını modelini ,anakartının da markasını modelini yaz. Ekran kartının en güncel sürücüsünü yükle, bir de msiafterburnerla gpu kullanımı, cpu kullanımı gösteren video
at, oyundayken tabi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı