A10-7870K 450W PSU Yeterli mi?

İlerde Dual Graphics yapacağım. 500W stoklarda yoktu ve daha fazla beklemek istemedim. En fazla hangi ekran kartı takılabilir? Aerocool GT Black Edition 450W. Bir de bu PSU'nun gerçekten verdiği güç 450 midir yoksa 300-400 mü? Fikirlerinizi alabilir miyim?

-Güncel-

@JaroxJamaica

PSU'nun modelini veya resmini görmeden bir şey diyemeyeceğim. Muhtemelen yetecektir. R7 250 ile Dual Graphic yapabilirsin. A10 7870K, toplam yükte ve çekirdek başına yükte çok güçlü bir işlemci. İ3 4170'e tekabul ediyor sanırım. Dual değilde normal şekilde ekran kartı takmak isterseniz GTX 970 gibi kartları kullanabilirsiniz.
A10 7870K
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU'nun modelini veya resmini görmeden bir şey diyemeyeceğim. Muhtemelen yetecektir. R7 250 ile Dual Graphic yapabilirsin. A10 7870K, toplam yükte ve çekirdek başına yükte çok güçlü bir işlemci. İ3 4170'e tekabul ediyor sanırım. Dual değilde normal şekilde ekran kartı takmak isterseniz GTX 970 gibi kartları kullanabilirsiniz.
A10 7870K
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama adlı rehberdeki Aerocool GT Black Edition 500W kasanın sadece 450W olanını aldım yani oradaki PSU markasıyla aynı. Eğer ileride bu sisteme GTX 970 rahatlıkla takılabilirse benim için gayet yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı