M mertcan125 Hectopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayarım technopat ekibinin topladığı 1500 tl değerindeki oyuncu bilgisayarıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bu amd işlemcisi hem işlemci hem ekran kartı ama ben harici bir ekran kartı takmak istiyorum para önemli değil hangi ekran kartını önerirsiniz? Şimdiden saolun Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2016
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım technopat ekibinin topladığı 1500 tl değerindeki oyuncu bilgisayarıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bu amd işlemcisi hem işlemci hem ekran kartı ama ben harici bir ekran kartı takmak istiyorum para önemli değil hangi ekran kartını önerirsiniz? Şimdiden saolun