A10 7870K için Ekran Kartı Önerisi

EmrecanReis33

Hectopat
Merhaba, yaklaşık 3 yıl önce topladığım 1500 TL'lik APU sistemi kullanıyorum.

Sistemim:
  • AMD 7870K İşlemci
  • 8 GB 2400 MHz RAM
  • A68HM-E33 V2 anakart
  • 120 GB SSD + 1 TB harddisk
  • 650W Power
Bugün elime ikinci el 800TL RX 480 8 GB düştü (1 yıl garantisi mevcut.)

Aslında RX 3000 serisini bekleyecektim ama dolar kuru yaza kadar yükseleyecegi yönünde, bir daha bu fiyata böyle fırsat bulamayabilirim.

Ben de sizlere Technopat ailesine danışmak istedim, almam mantıkli mi? Yoksa RX 3000 serisini beklememi mi önerirsiniz? (RX 3000 serisinide ikinci el almayı düşünüyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
800TL RX480 için biraz fazla geldi bana. Ayrıca AMD kartlar ikinci elde mining sorunu yaşatabiliyorlar. Ben beklemenizi öneririm.
mining yapılmamış kasaya takıp kullanılan bir kart fiyat konusunda 800 tl ye almıyacagım onun dedigi fiyat 800 tl Fiyatı ne kadar olursa mantıklı bir seçim olur ?
Bana kalırsa 40 TL daha verip RX 570 alman daha mantıklı. Hem sıfır hem de performans açısından neredeyse fark yok RX 480 ile.
hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Geçenlerde bir yazı gördüm rx 580 in rx 480 gpu su kullanıldıgını sadece hız aşırtma ve yazılım yüklenerek piyasa sürüldügünü söyleyen bir yazı idi ondan rx 480 daha mantıklı geliyor dediginiz gibi 800 tl fiyata alacak olursam 570 alırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı