X XXmAsTerXXq Femtopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Merhaba dostlar, forumdaki konulara baktım lakin net bir cevap yok. Eski kasamı kullanıyorum ve bu stok fan çok ses yapıyor. A10 7870K için fan öneriniz var mı?
Merhaba dostlar, forumdaki konulara baktım lakin net bir cevap yok. Eski kasamı kullanıyorum ve bu stok fan çok ses yapıyor. A10 7870K için fan öneriniz var mı?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.623 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 25 Temmuz 2021 #2 Bütçeniz ne kadar?
X XXmAsTerXXq Femtopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... şuan için bütçe sıkıntım yok , orta derece ve bir tık üstünü önerebilirseniz sevinirim
Tekin Alakuş dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... şuan için bütçe sıkıntım yok , orta derece ve bir tık üstünü önerebilirseniz sevinirim
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.623 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 25 Temmuz 2021 #4 XXmAsTerXXq dedi: Şu an için bütçe sıkıntım yok, orta derece ve bir tık üstünü önerebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 200 TL'ye Snowman T6 Pro var, ona bakabilirsiniz ama FM2 soketi destekleyip desteklemediğini bilmiyorum, kontrol edin.
XXmAsTerXXq dedi: Şu an için bütçe sıkıntım yok, orta derece ve bir tık üstünü önerebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 200 TL'ye Snowman T6 Pro var, ona bakabilirsiniz ama FM2 soketi destekleyip desteklemediğini bilmiyorum, kontrol edin.
X XXmAsTerXXq Femtopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 Tekin Alakuş dedi: 200 TL'ye Snowman T6 Pro var, ona bakabilirsiniz ama FM2 soketi destekleyip desteklemediğini bilmiyorum, kontrol edin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim sanırsam destekliyor
Tekin Alakuş dedi: 200 TL'ye Snowman T6 Pro var, ona bakabilirsiniz ama FM2 soketi destekleyip desteklemediğini bilmiyorum, kontrol edin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim sanırsam destekliyor