M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2016 #1 Meraba arkadaşlar direk konuya gireceğim. 1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat Bu konudaki APU sistemi toplayacağım ama kasayı ve RAM'ı bulamadım. Birde Benim Kullanılmıs Toshiba 1 tb Sabit Disk'im var acaba onu nasıl sıfırlarım ve sıfırladıktan sonra onu kullansam sorun olur mu ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2016
Meraba arkadaşlar direk konuya gireceğim. 1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat Bu konudaki APU sistemi toplayacağım ama kasayı ve RAM'ı bulamadım. Birde Benim Kullanılmıs Toshiba 1 tb Sabit Disk'im var acaba onu nasıl sıfırlarım ve sıfırladıktan sonra onu kullansam sorun olur mu ? Teşekkürler.
M Metamu1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2016 #2 Kasayı anakartın büyüklüğüne göre almanda fayda var anakart sığmayabilir(Eğer A68HM-E33 V2 alırsan sorun yok.) Ramleride teknobiyotik ve webdenal'da dün görmüştüm. Güvenilirlik konusunda şüphelerin varsa n11'ede bakabilirsin.
Kasayı anakartın büyüklüğüne göre almanda fayda var anakart sığmayabilir(Eğer A68HM-E33 V2 alırsan sorun yok.) Ramleride teknobiyotik ve webdenal'da dün görmüştüm. Güvenilirlik konusunda şüphelerin varsa n11'ede bakabilirsin.