Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 13 Ekim 2020 #1 AMD A10 7870K 4.10GHz. 8 GB RAM 2133MHz. SSD. Arkadaşlar sistem kaldırır mı en düşük ayarlarda 1366X786 çözünürlükte kaldırırsa indirimde alacağımda.
AMD A10 7870K 4.10GHz. 8 GB RAM 2133MHz. SSD. Arkadaşlar sistem kaldırır mı en düşük ayarlarda 1366X786 çözünürlükte kaldırırsa indirimde alacağımda.
Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #2 Assassins Connor dedi: AMD A10 7870K 4.10GHz. 8 GB RAM 2133MHz. SSD. Arkadaşlar sistem kaldırır mı en düşük ayarlarda 1366X786 çözünürlükte kaldırırsa indirimde alacağımda. Genişletmek için tıkla... Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Bu siteden istediğin oyunun bilgisayarında kaldırıp kaldırmayacağını öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
Assassins Connor dedi: AMD A10 7870K 4.10GHz. 8 GB RAM 2133MHz. SSD. Arkadaşlar sistem kaldırır mı en düşük ayarlarda 1366X786 çözünürlükte kaldırırsa indirimde alacağımda. Genişletmek için tıkla... Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Bu siteden istediğin oyunun bilgisayarında kaldırıp kaldırmayacağını öğrenebilirsin.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2020 #3 Minimum ayarları APU sistemin karşılamıyor ekran kartın yoksa. Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.320 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #4 Minimum özellikleri karşılamıyor sisteminizi ancak korsan olarak indirip deneyin belli olmaz oynatır boşu boşuna vazgeçmiş olmayın. Artı 0 Eksi
Minimum özellikleri karşılamıyor sisteminizi ancak korsan olarak indirip deneyin belli olmaz oynatır boşu boşuna vazgeçmiş olmayın.
Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #5 Shuichi Tatsuo dedi: Minimum özellikleri karşılamıyor sisteminizi ancak korsan olarak indirip deneyin belli olmaz oynatır boşu boşuna vazgeçmiş olmayın. Genişletmek için tıkla... 2 saat oynama süresi var alır , oynar kaldırmaz ise iade eder. Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: Minimum özellikleri karşılamıyor sisteminizi ancak korsan olarak indirip deneyin belli olmaz oynatır boşu boşuna vazgeçmiş olmayın. Genişletmek için tıkla... 2 saat oynama süresi var alır , oynar kaldırmaz ise iade eder.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 13 Ekim 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 13 Ekim 2020 #7 isimsizkahraman dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... X var zatende 11'de oynamak istiyorum. Merdo44 dedi: 2 Saat oynama süresi var alır, oynar kaldırmaz ise iade eder. Genişletmek için tıkla... Nerden deneyebilirim 2 saat. Merdo44 dedi: Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Bu siteden istediğin oyunun bilgisayarında kaldırıp kaldırmayacağını öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Senin verdiğin sitede Battlefield 1'in özellikleri dah fazla ama ben onu en düşük ayarlarda 40 FPS'te akıcı oynuyordum. Son düzenleme: 13 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
isimsizkahraman dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... X var zatende 11'de oynamak istiyorum. Merdo44 dedi: 2 Saat oynama süresi var alır, oynar kaldırmaz ise iade eder. Genişletmek için tıkla... Nerden deneyebilirim 2 saat. Merdo44 dedi: Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Bu siteden istediğin oyunun bilgisayarında kaldırıp kaldırmayacağını öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Senin verdiğin sitede Battlefield 1'in özellikleri dah fazla ama ben onu en düşük ayarlarda 40 FPS'te akıcı oynuyordum.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2020 #8 Assassins Connor dedi: X var zatende 11'de oynamak istiyorum. Nerden deneyebilirim 2 saat. Senin verdiğin sitede Battlefield 1'in özellikleri dah fazla ama ben onu en düşük ayarlarda 40 FPS'te akıcı oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Parasını veriyorsun 2 saatten az oynarsan iade ediyorsun. Artı 0 Eksi
Assassins Connor dedi: X var zatende 11'de oynamak istiyorum. Nerden deneyebilirim 2 saat. Senin verdiğin sitede Battlefield 1'in özellikleri dah fazla ama ben onu en düşük ayarlarda 40 FPS'te akıcı oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Parasını veriyorsun 2 saatten az oynarsan iade ediyorsun.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.320 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #9 Assassins Connor dedi: Nerden deneyebilirim 2 saat. Genişletmek için tıkla... Steam'dan aldıktan sonra 2 hafta ve 2 saat oynama süreniz var. Eğer 2 haftayı ve 2 saati geçirmezseniz oyunu iade edebilirsiniz. Hiç aklıma gelmedi 2 saat sürenin verildiği. Artı 0 Eksi
Assassins Connor dedi: Nerden deneyebilirim 2 saat. Genişletmek için tıkla... Steam'dan aldıktan sonra 2 hafta ve 2 saat oynama süreniz var. Eğer 2 haftayı ve 2 saati geçirmezseniz oyunu iade edebilirsiniz. Hiç aklıma gelmedi 2 saat sürenin verildiği.