A10 7870K oyun için alınır mı?

divee

Hectopat
Daha fazla  
Lol, CSGO, H1Z1. Tarzı oyunlar oynayacağım. Taş çatlasa bi GTA 5 oynarım. Bu işlemciyi tavsiye eder misiniz? 1-2 sene sonra ekran kartı takviyesi yapmayı düşünüyorum. Sorun çıkartır mı apu ile birlikte?

Son düzenleyen: Moderatör:
7870K alacaksanız belleklerinizin en az 2133 MHz olmasına dikkat edin. 2400 MHz belleklerle yaklaşık %20 performans artışı sağlanıyor.CL10-9 2400 MHz bellekler işinizi görür.

Bellekler 2400 MHz olmalı. O işlemcinin küçük kardeşini (7850K) kullanıyorum. Oyunlarda yeterli performans verdiğini söyleyebilirim.

Merhaba işlemciniz ile WarRock oyunun da FPS düşme sorunu yaşayıp yaşamadığınızı bana iletebilir misinz ?

Eğer yoksa bende o işlemciden alacağım.

Teşekkürler.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Eylül ayı sistem gereksinimlerinde ASUS A68HM-K bu anakart tavsiye edilmiş, Msi olarakda bu MSI A88XI AC V2. Fakat ikiside stokta yok. Hem K ibareli istiyorum ve sata 3 olması gerek. Anakart tavsiyelerinizide bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…