T Tradoxty Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2017 #1 Geçen sene Technopat'ın 1500TL'ye topladığı kasadan topladım. Çok memnunum, tekrar @Recep Baltaş ve @Ali Güngör abilerime teşekkür ediyorum. Rust oyununda 1280x720 "fastest" ayarlarda 30FPS üstü göremedim, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2017
Geçen sene Technopat'ın 1500TL'ye topladığı kasadan topladım. Çok memnunum, tekrar @Recep Baltaş ve @Ali Güngör abilerime teşekkür ediyorum. Rust oyununda 1280x720 "fastest" ayarlarda 30FPS üstü göremedim, yardımcı olursanız sevinirim.
The Riddler Hectopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #2 Rust daha geliştirilme aşamasında olan bir oyun. Early access bitince çözülür. Sistem özelliklerine bakabilirsin steam'den. Karşılaştır sistemini ve oyunun istediği özellikleri. Artı 0 Eksi
Rust daha geliştirilme aşamasında olan bir oyun. Early access bitince çözülür. Sistem özelliklerine bakabilirsin steam'den. Karşılaştır sistemini ve oyunun istediği özellikleri.