A10-7870K Sistem 350W PSU Yeterliliği

Bu şekilde APU'dan çok daha performanslı ve ileriye dönük oluyor.
upload_2016-2-16_18-8-28.png

Şöle bi sistem topladım şimdilik eksik parçları sonra alcam bide ankartta karasız kaldım msi game ankartı alcam galiba.

Hocam bütçe 1500-1700 TL arası ise H110M-PRO'dan yukarı çıkma derim. Önerdiğim sistem tam sana göre uygun bir sistemdir. GTX 950 güncel ve yeni çıkacak her çeşit oyunu iyi ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır. Diğer türlü Anakartı veya İşlemciyi yüksek tutacağım dersen, Ekran Kartından ve dolayısıyla oyunlardan bir nebze feragat etmek zorundasın. Anakartın ve İşlemcinin oyun performansına etkisi yoktur.

Technopat tarafından toplamam sistemdeki kasada hali hazırda 500W'lık bir PSU var zaten.
Hocam bütçe 1500-1700 TL arası ise H110M-PRO'dan yukarı çıkma derim. Önerdiğim sistem tam sana göre uygun bir sistemdir. GTX 950 güncel ve yeni çıkacak her çeşit oyunu iyi ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır. Diğer türlü Anakartı veya İşlemciyi yüksek tutacağım dersen, Ekran Kartından ve dolayısıyla oyunlardan bir nebze feragat etmek zorundasın. Anakartın ve İşlemcinin oyun performansına etkisi yoktur.
peki bu anakartta sata 6 desteği varmı girişlerin üstünde baktım ama bulamadım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı