Erdemgl Hectopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #1 Saphire R7 250x ekran kartı ekleyeceğim. Daha sonra 1850 TL civarına geliyor ekran kartıyla beraber. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2015
J jan_can Hectopat Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #2 Ekran kartı ekleyeceksen alınmaz bence çünkü işlemci içerisinde ekran kartı mevcut. illa ekran kartı ekleyeceksen AMD ATHLON X4 860K veya AMD ATHLON X4 840 işlemcileri düşünebilirsin
Ekran kartı ekleyeceksen alınmaz bence çünkü işlemci içerisinde ekran kartı mevcut. illa ekran kartı ekleyeceksen AMD ATHLON X4 860K veya AMD ATHLON X4 840 işlemcileri düşünebilirsin
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #3 Dostum net bütçeni yaz daha iyisini toplayalım monitör dahil midir?
Rengo power Hectopat Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #4 Ekran kartıyla dual graphics yaparak daha yüksek bir performans alırsın^^ Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2015
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2015 #5 Bu sistemi alabilirsiniz.
Erdemgl Hectopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #6 atakan7474 dedi: Dostum net bütçeni yaz daha iyisini toplayalım monitör dahil midir? Genişletmek için tıkla... 1800 2000 lira arası mönitörde dahil olabilir evde dandik bi lcd var aslında ama olup olmaması farketmez sonradan alıcam gene yeni bir monitör (sinerji pc ye güvenmedim için ordan toplamak istemiyorum )
atakan7474 dedi: Dostum net bütçeni yaz daha iyisini toplayalım monitör dahil midir? Genişletmek için tıkla... 1800 2000 lira arası mönitörde dahil olabilir evde dandik bi lcd var aslında ama olup olmaması farketmez sonradan alıcam gene yeni bir monitör (sinerji pc ye güvenmedim için ordan toplamak istemiyorum )
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #7 Sinerjiye güvenmek istemiyorsanız Eksen Bilgisayar iyidir.
Erdemgl Hectopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #8 FurkanEmir41 dedi: Sinerjiye güvenmek istemiyorsanız Eksen Bilgisayar iyidir. Eki Görüntüle 127119 Genişletmek için tıkla... World of tanks bu pc de nasıl bi fps verir tahminen
FurkanEmir41 dedi: Sinerjiye güvenmek istemiyorsanız Eksen Bilgisayar iyidir. Eki Görüntüle 127119 Genişletmek için tıkla... World of tanks bu pc de nasıl bi fps verir tahminen
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #9 Erdemgl dedi: World of tanks bu pc de nasıl bi fps verir tahminen Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsiniz.
Erdemgl dedi: World of tanks bu pc de nasıl bi fps verir tahminen Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsiniz.
Erdemgl Hectopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2015 #10 FurkanEmir41 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fps degeri güzelmiş bu işlemci kaç çekirdekli anakartı değiştirip ıtx anakart alıp termaltake core v1 kasaya kurulabilirmi ?
FurkanEmir41 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fps degeri güzelmiş bu işlemci kaç çekirdekli anakartı değiştirip ıtx anakart alıp termaltake core v1 kasaya kurulabilirmi ?