A10 7870K sistem Assassin's Creed 3 Remastered kaldırır mı?

Kaldırmaz diye düşünüyorum. Hocam alın bi RX 560 veya RX 570 işlemciye overclock yapın kullanın bütçeniz düşük ise en azından daha iyi bir oyun performansı alırsınız diye düşünüyorum yoksa FM2 soketine sahipsiniz başka geliştirme olmaz o sisteme. Yalnız AC3 normalini oynayın daha iyi. Remastered versiyonunu ben beğenmedim şahsen.

@Erdinç Eren Alan 0'ya katılıyorum,

Ama illa Remastered oynamak zorunda değilsiniz, Zaten AC3 Remastered beğendiğim bir Remastered değil. Klasik 2-3 tane yansıma efekti, ışık efekti sallayıp bırakmışlar gibi geliyor.
Bence de gerek yok, şahsen ben normal haliyle de oynarım, oynayacağım.

Kaldırmaz diye düşünüyorum. Hocam alın bir RX 560 veya RX 570 işlemciye overclock yapın kullanın bütçeniz düşük ise en azından daha iyi bir oyun performansı alırsınız diye düşünüyorum yoksa FM2 soketine sahipsiniz başka geliştirme olmaz o sisteme. Yalnız AC3 normalini oynayın daha iyi. Remastered versiyonunu ben beğenmedim şahsen.

FM2 soketi olup olmadığını nereden anlayabilirim ana kartım MSI A68HM E33 v2.

FM2 soketi olup olmadığını nereden anlayabilirim ana kartım MSI A68HM E33 v2.
İşlemciden anlayabilirsiniz hocam. A10 7870K FM2+ türünde işlemcidir. Bu yüzden anakartınız da FM2+ türüne sahip. Şuan zaten FM2+ türünde güçlü bir işlemci kullanıyorsunuz. Biraz overclock yapıp RX 560 veya RX 570 takarsanız daha iyi bir performans alacağınızı düşünüyorum.

İşlemciden anlayabilirsiniz hocam. A10 7870K FM2+ türünde işlemcidir. Bu yüzden anakartınız da FM2+ türüne sahip. Şu an zaten FM2+ türünde güçlü bir işlemci kullanıyorsunuz. Biraz overclock yapıp RX 560 veya RX 570 takarsanız daha iyi bir performans alacağınızı düşünüyorum.

Ekran kartı almayı düşünüyorum. RAM'leri yükseltebilirim değil mi?
Ve işlemciye overclock yaptım.

Ekran kartı almayı düşünüyorum. RAM'leri yükseltebilirim değil mi?
Bütçeniz varsa neden olmasın istediğiniz bileşenleri yükseltebilirsiniz. Tabi bütçeniz yeterli ise şuan elinizdeki sistemi satıp üzerine ekleme yaparak güncel bir sistem almanızdır. Ha bütçeniz yeterli değilse dediğim şekilde de güzel bir performans alırsınız diye düşünüyorum.

Bütçeniz varsa neden olmasın istediğiniz bileşenleri yükseltebilirsiniz. Tabi bütçeniz yeterli ise şu an elinizdeki sistemi satıp üzerine ekleme yaparak güncel bir sistem almanızdır. Ha bütçeniz yeterli değilse dediğim şekilde de güzel bir performans alırsınız diye düşünüyorum.

Bütçe fazla yok oyüzden ekran kartı, RAM ve PSU alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı