Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 26 Eylül 2020 #1 AMD A10 7870K. 4.10 GHz işlemci. 2 Tane 4 GB RAM 2133 MHz. 100GB boş alan. Bu sistem Battlefield 1 kaldırır mı?
AMD A10 7870K. 4.10 GHz işlemci. 2 Tane 4 GB RAM 2133 MHz. 100GB boş alan. Bu sistem Battlefield 1 kaldırır mı?
07alone07 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 4.072 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #2 Tek kişilik hikaye modunu belki oynayabilirsiniz ama online kısmını oynamanız imkansız diyebilirim.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 26 Eylül 2020 #3 RAM olarak bakarsak, online girip girmeyeceğiniz önemli. Girerseniz drop yerseniz.
orkunyilmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.186 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer rhodes / flat iron lake kenarında 26 Eylül 2020 #4 Online imkansız. Elimdeki sistemle Singleplayer'da 1080P Ultra'da 60 FPS üstü alabiliyorken Online'da droplardan oynayamıyorum oyunu.
Online imkansız. Elimdeki sistemle Singleplayer'da 1080P Ultra'da 60 FPS üstü alabiliyorken Online'da droplardan oynayamıyorum oyunu.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #5 Sanmam.
Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 26 Eylül 2020 #6 orkunyilmaz dedi: Online imkansız. Elimdeki sistemle singleplayer'da 1080P Ultra'da 60 FPS üstü alabiliyorken Online'da droplardan oynayamıyorum oyunu. Genişletmek için tıkla... Online önemli değil single girsem akıcı oynar mıyım önemli olan o. Chloe Price dedi: RAM olarak bakarsak, Online girip girmeyeceğiniz önemli. Girerseniz drop yerseniz. Genişletmek için tıkla... Single Player girsem oynar mıyım. Assassins Connor dedi: Online önemli değil Single girsem akıcı oynar mıyım önemli olan o. Single Player girsem oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yazsanıza ya. Son düzenleme: 26 Eylül 2020
orkunyilmaz dedi: Online imkansız. Elimdeki sistemle singleplayer'da 1080P Ultra'da 60 FPS üstü alabiliyorken Online'da droplardan oynayamıyorum oyunu. Genişletmek için tıkla... Online önemli değil single girsem akıcı oynar mıyım önemli olan o. Chloe Price dedi: RAM olarak bakarsak, Online girip girmeyeceğiniz önemli. Girerseniz drop yerseniz. Genişletmek için tıkla... Single Player girsem oynar mıyım. Assassins Connor dedi: Online önemli değil Single girsem akıcı oynar mıyım önemli olan o. Single Player girsem oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yazsanıza ya.
07alone07 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 4.072 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #7 Assassins Connor dedi: Online önemli değil single girsem akıcı oynar mıyım önemli olan o. Single Player girsem oynar mıyım. Yazsanıza ya. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle birkaç video buldum. Tahminimce hikaye modunu 25-30 FPS civarı oynarsınız diye düşünüyorum.
Assassins Connor dedi: Online önemli değil single girsem akıcı oynar mıyım önemli olan o. Single Player girsem oynar mıyım. Yazsanıza ya. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle birkaç video buldum. Tahminimce hikaye modunu 25-30 FPS civarı oynarsınız diye düşünüyorum.