Mehmet Mert Demirci Hectopat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2015 #1 Merhaba. Benim Asus A58M-A anakartımda AMD A10-7870K işlemci takılı. Ekran kartını 1 GB'dan 2 GB'a yükseltmek istiyorum fakat Advanced kısmında Integrated Graphics Configuration bölümü yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Benim Asus A58M-A anakartımda AMD A10-7870K işlemci takılı. Ekran kartını 1 GB'dan 2 GB'a yükseltmek istiyorum fakat Advanced kısmında Integrated Graphics Configuration bölümü yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
E emresahin16 Hectopat Katılım 4 Kasım 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2015 #2 Mehmet Mert Demirci dedi: Merhaba. Benim Asus A58M-A anakartımda AMD A10-7870K işlemci takılı. Ekran kartını 1 GB'dan 2 GB'a yükseltmek istiyorum fakat Advanced kısmında Integrated Graphics Configuration bölümü yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Advanced moda gir advanced kısmına gel NB Configuration gir Integrated Graphics e tıkla Force yap aşağıda çıkacak zaten 2gb yaparsın
Mehmet Mert Demirci dedi: Merhaba. Benim Asus A58M-A anakartımda AMD A10-7870K işlemci takılı. Ekran kartını 1 GB'dan 2 GB'a yükseltmek istiyorum fakat Advanced kısmında Integrated Graphics Configuration bölümü yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Advanced moda gir advanced kısmına gel NB Configuration gir Integrated Graphics e tıkla Force yap aşağıda çıkacak zaten 2gb yaparsın