A10 7870K sistem L.A. Noire kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Assassins Connor

Hectopat
AMD A10 7870K.
8 GB RAM 2 GB ekran kartına verili.
SSD.
L.A. Noire alacağım ama sistem yeterli mi, yeterliyse hangi ayarlarda kaç FPS alırım?

Bir şey soracağım RAM'im 8 GB ama görev yöneticisinde kullanılabilir 2 GB olarak gözüküyor normalde 6 olması lazım sorunu nedir biliyor musunuz?

Bir şey soracağım RAM'im 8 GB ama görev yöneticisinde kullanılabilir 2 GB olarak gözüküyor normalde 6 olması lazım sorunu nedir biliyor musunuz?

Bende de aynı sorun vardır kullanılabilir yeri gittikçe düşüyordu. Ben şöyle çözdüm:

Siztem özelliklerinden gelişmişe gelin. Daha sonra sanal bellek kısmı diye biryer vardı oraya girin. Benim ramim toplam 16384 MB yani 16 GB olduğu için En büyük boyutu 16384 olarak, en küçük boyutu ise 4096 olarak ayarladım. Toplam Ram'inizini 4'e bölün ve başlangıç boyutuna onu yazın. Sizin Ram'iniz 8 GB yani 8096 MB ise başlangıç boyutuna 2024, en büyük boyuta ise 8096 yazarsanız sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.

Rica etsem fotoğraflı halde gösterebilir misin yapamadımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…