A10 7870K Sistem Mavi ve Kırmızı Ekran Hataları

Anil35

Hectopat
Daha fazla  
Ortalama 1 yıl önce Recep ve Ali beyin topladıgı sistemin aynısı topladım. Ama bayadır bilgisayar hata verip kapanıyor. Nedenini bir türlü bulamadım, neden kaynaklandıgını da bulamadım. Format attım BIOS güncel, her şey güncel ama hala hata veriyor. Hata verince ya kapanıp ya da kapanıp açılıyor ya da takılı kalıyor. Sadece RAM'ler degişik Corsair farketmez demişlerdi ''cmy8gx3m2a2400c11r'' kodu bu. Hep güncel windows kullandım 10. Bazen oyun oynarken bazen de internette gezerken ya da boşta dururken. Bir de GTX 960 4 GB'ti takıp denedim gene yaptı.

Verdigi hatalar
  • Page fault in nonpaged area
  • Page fault in nonpaged sistem service
  • Mavi ekren
  • Kırmızı ekran
  • Görüntü gidiyor kulaklıktan dıtttt diye yüksek ses geliyor.
  • Ya da ekranda son görünen görüntü çizgi çizgi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler Recep bey dadiniz gibi yaptım remleri tam 16 saat test ettim sizin videonuzdaki kadar malisef kısa sürmedi:) hata vermedi, ama 11 tene atladıgı yer oldu nedemek oldugunu bilmiyorum. Ramlerin garantisi var uyumlu degillermi acaba yada bozuklarmı.Zamanında sizin topladığınız bilgisayardaki kingston marka remlerden bulamadıgımdan altarnatif olarak almıştım
Teşekkür ederim
ram.jpg

Bende aynı şekilde Kingston bulamadığım için Corsair Vengeance Pro almıştım o sisteme bende de mavi ekran hataları veriyor 1 yıldır. Ayrıca benim anakart da farklı :) A68 hm e 33 v2 yerine v1'ini almıştım.

Kodu genelde Kernel Security Chech Failure oluyor, farklı şeylerde olabiliyor. Çözüm bulursan banada yardım edersin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı