Esselamu Aleykum. Laptop düşünüyordum ama baktım ki daha ucuza daha iyi kasa toplanabiliyor. Arkadaş da bana slim kasaları söylemişti. Şöyle bir sistem düşünüyorum uyumsuzluk veya eksik var mıdır:
Bunun yanında sizden monitör(full hd ve hdmi bağlantılı), klavye önerisi bekliyorum.
Bu hali ile 1415 Tl civarında oluyor. Monitör ucuz olursa iyi olur. Çok param yok. Bir de bu slim kasanın boyutu ps4 kadar mı?
Slim kasanın boyutu PS4'den biraz daha büyüktür. Her ne kadar Frisby tavsiye etmesek de slim kasalarda pek seçim şansı olmuyor. Klavye olarak Logitech G103 öneririm. Işıklandırmalı klavye istiyorsan Bloody B120'ye bakabilirsin. Sistemin güzel, güç kaynağını fazla güçlü almışsın, ilerde ekran kartı takacağını varsayıyorum.
Monitör olarak Webdenal'dan Samsung S22D300H'ye bakabilirsin. MS süresinde sıkıntı yok bu arada.
Kardeşim A10 7890K çıktı daha ne A10 7870K alıyorsun hemde yeni wraith soğutucu ile geliyor fan alamanada gerek yok ve daha yavaş daha sessiz daha soğuk performans sunuyor yani fan alacanıza paranız cebinizde kalıyor ve daha fazla performans alıyorsunuz ve en önemlisi Frisby kasaları tavsiye etmiyoruz onun yerine Aerecookl gt black edition yada onun denginde bir şey alabilirsin bence en önemlisi a10 7890k al daha yeni çıktı n11.com da satılıodu yakında her yere gelir.
Esselamu Aleykum. Laptop düşünüyordum ama baktım ki daha ucuza daha iyi kasa toplanabiliyor. Arkadaş da bana slim kasaları söylemişti. Şöyle bir sistem düşünüyorum uyumsuzluk veya eksik var mıdır:
Bunun yanında sizden monitör(full hd ve hdmi bağlantılı), klavye önerisi bekliyorum.
Bu hali ile 1415 Tl civarında oluyor. Monitör ucuz olursa iyi olur. Çok param yok. Bir de bu slim kasanın boyutu ps4 kadar mı?