Bohen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopat'ın 1500 TL'lik topladığı AMD sistemli oyun bilgisayarı hakkında o sistemi kuranlara sormak istiyorum. Birkaç arkadaşıma sordum. AMD'ye çöp dediler, fakat 1500 TL'lik PC'de benim bütçeme uygun, ileriye dönük düşün vesaire diyorlar. Siz ne diyorsunuz, yardımcı olur musunuz?

1500 TL'ye topluyorsanız sistemi ne kadar ileri dönük olabilir ki? Topladığımız 1500 TL'lik sistemin performansına inceleme testlerinden şahit olabilirsiniz. Ha ileride R7 bir ekran kartı alırsınız ve CrossFire yaparsınız. Alın size 1500 TL'lik sistem ile delirmeceler. Muazzam performans.

1500 TL'ye bu sistemi almanız daha iyi. Yani bilmiyorum Technopat ekibi APU tercih etmiş. Belki sonra ekran kartı takılır diye de olabilir. Ama şuan için bu sistem daha performanslı.

APU sistemi satın al. Çünkü işlemcinin performansı i5 ile yarıştırılıyor ve güçlü bir işlemci. İleride güçlü bir ekran kartı alınca darboğaz yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…