G grkm0637 Hectopat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2015 #1 1500 TL'ye Topladıgınız bilgisayarın malzemelerini hangi siteden topladınız? Baska sitelerden bakıyorum dediğiniz fiyatlara uymuyor 1500 TL'yi aşıyor. Lütfen Yardım ediniz. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2015
1500 TL'ye Topladıgınız bilgisayarın malzemelerini hangi siteden topladınız? Baska sitelerden bakıyorum dediğiniz fiyatlara uymuyor 1500 TL'yi aşıyor. Lütfen Yardım ediniz.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 3 Kasım 2015 #2 Sinerji Bilgisayar'a bakabilirsin. Bulamadığın parçalar için ise Hepsiburada, Teknobiyotik, İnventus gibi siteler var. Vatan Bilgisayar'ı pahalı olduğu için önermiyorum.
Sinerji Bilgisayar'a bakabilirsin. Bulamadığın parçalar için ise Hepsiburada, Teknobiyotik, İnventus gibi siteler var. Vatan Bilgisayar'ı pahalı olduğu için önermiyorum.
K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2015 #3 Eksen bilgisayar'a da bakabilirsiniz.
Maxcoder Hectopat Katılım 22 Ekim 2015 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2015 #4 Genelde büyük fiyat değişikliği olmuyor ama SSD'yi çıkarırsan daha da ucuzlar sistem. Ama dolar da düşecek gibi, bekle biraz da aha hepsini birden al.
Genelde büyük fiyat değişikliği olmuyor ama SSD'yi çıkarırsan daha da ucuzlar sistem. Ama dolar da düşecek gibi, bekle biraz da aha hepsini birden al.
ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 832 Makaleler 1 Yer M Ξ Г S İ И Daha fazla Meslek D Ø K T Ø R 4 Kasım 2015 #5 Bende aynı sistemi toplamaya çalıştım hatta daha ucuzlarını buldum ama ram o kadar hangi sitede ucuz?
Bende aynı sistemi toplamaya çalıştım hatta daha ucuzlarını buldum ama ram o kadar hangi sitede ucuz?