B barem1907 Hectopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2016 #1 Yeni çağın popüler oyunları artık daha kaliteli benim sevdim. Tür metin 2 lol tarzında değil bilgisayarı biraz zorlayan oyunlar. Whitcher 3 far cry primal gibi ama böyle yüksek oyunları düşük ayarlarda falan oynatır mı onu merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2016
Yeni çağın popüler oyunları artık daha kaliteli benim sevdim. Tür metin 2 lol tarzında değil bilgisayarı biraz zorlayan oyunlar. Whitcher 3 far cry primal gibi ama böyle yüksek oyunları düşük ayarlarda falan oynatır mı onu merak ediyorum.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 24 Nisan 2016 #2 Aşağıdaki videolara bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıdaki videolara bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et