A10-7870K Sistem Performansı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradan örnek alınarak toplanmış bir sistem. Bu videodan fikir sahibi olabilirsiniz.

Bu sistemde R7 250 ekran kartı var ve işlemcisi yaklaşık FX4300-X4 860K-X4 840'a denk geliyor. X4 840+GTX750Ti alırsa çok daha performans alır diye düşünüyorum.

Bu sistemde R7 250 ekran kartı var ve işlemcisi yaklaşık FX4300-X4 860K-X4 840'a denk geliyor. X4 840+GTX750Ti alırsa çok daha performans alır diye düşünüyorum.
Pek bir bilgim yok. İşlemci ve ekran kartları konusunda yüzeysel bilgilere sahibim; ama 750Ti hatırladığım kadarıyla Dx12 desteklemiyor, desteklemediğinden dolayı ve oyun piyasasının hızlı geliştiğini düşünürsek yakın zamanda sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Ama bu 1500 TL'lik sistemin oyun testlerini izlediğimde memnun edici bir performans verdiğini düşünüyorum ve para biriktirebilirsem bu sistemi kendi kafamdaki parçalarla ve sizlerin yardımıyla güncelleyip almayı düşünüyorum.

GTX400 ve üzeri DX12 destekleyecek diye açıklamıştı nVidia.

GTX400 ve üzeri DX12 destekleyecek diye açıklamıştı nVidia.
GeForce GTX 750 Ti Grafik Kartı | GeForce | NVIDIA
Sitesinde 11.2 yazıyor belki güncelleme ile vermiştir pek bilgim yok ama 750Tİ'nin yerine yeni nesil kartlara yönelmeyi tercih ederim.
Ayrıca yazmayı unuttum A10-7870K ve rehberde verilen soğutucu yerine bence bu işlemci daha mantıklı seçim olur diye düşünüyorum.
AMD A10 7890K X4 4.1GHz 4MB FM2+ CPU + R7 8 CORE GPU (AD789KXDJCHBX)
Bu işlemcide kullanılan soğutucunun incelenmesi yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam gerçekten güzel bir soğutucuydu. (Wraith Soğutucu)

Son düzenleme:
Wraith soğutucu.

Bilgisayar toplama hakkında pek bilgim yok.Birde deadrow23 abimin söylediği videodaki parçaları önceden toplattim ancak yaşadığım şehirde bazı parçaları bulunmuyordu.Ben bu sene liseye geçeceğim o yüzden abim bana laptop almamı öneriyor bende uygun fiyatlı bir laptop buldum.Benim için yüksek performans bir sisteme gerek yok cs:go oyununu kaldirirsa yeterli

Asus X554lj-xo1137t I5 5200u 500gb 4gb Win10 GittiGidiyor'da 204652483

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…