Eyes Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #11 @Plyra yanlış bilgim yoksa skylake işlemci alınınca anakart ve bellek değişmesi yetiyor diye biliyorum. @kaan bey bütçenizi belirtmenizi öneririm.
@Plyra yanlış bilgim yoksa skylake işlemci alınınca anakart ve bellek değişmesi yetiyor diye biliyorum. @kaan bey bütçenizi belirtmenizi öneririm.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 25 Şubat 2016 #12 Eyes dedi: @Plyra yanlış bilgim yoksa skylake işlemci alınınca anakart ve bellek değişmesi yetiyor diye biliyorum. @kaan bey bütçenizi belirtmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben yukarıda ne yazdım acaba? Anakart ve bellek değişecek, ekran kartını da koyunca bütçe artacak.
Eyes dedi: @Plyra yanlış bilgim yoksa skylake işlemci alınınca anakart ve bellek değişmesi yetiyor diye biliyorum. @kaan bey bütçenizi belirtmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben yukarıda ne yazdım acaba? Anakart ve bellek değişecek, ekran kartını da koyunca bütçe artacak.
Eyes Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #13 @Plyra arkadaşım ekran kartı aynı fiyat olarak almayı düşün sonra verdiğim linklerde ki fiyatları topla daha sonra G3258 li sistemin fiyatını topla hangisi daha pahalı gör. 10 TL gibi bir fark olur aralarında.
@Plyra arkadaşım ekran kartı aynı fiyat olarak almayı düşün sonra verdiğim linklerde ki fiyatları topla daha sonra G3258 li sistemin fiyatını topla hangisi daha pahalı gör. 10 TL gibi bir fark olur aralarında.