A10 7870K sistem vs R7 265

persia5

Hectopat
1.jpg
2.jpg

Sizce hangi sistemi seçmeliyim? CS:GO ve LoL'de yüksek FPS alabileceğim Bf4'ü orta ayarlarda yüksek FPS'de oynatacak iyi bir bilgisayar istiyorum. Bütçem 1600 TL ilk sistem @Recep Baltaş abinin APU 'lu sistemi 2. sistem çok tavsiye edilen bir sistem önerilerinizi bekliyorum. Ya da sizin bana önerdiğiniz bir sistem var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem Haswell ekran kartı ağırlıklı FPS bakımından daha iyi performans verecek olan sistem.
haswell.png

Bu sistem ise yükseltmeye yönelik Skylake bir sistem. FPS konusunda R7 250X, GTX 750 Ti'dan geride kalan bir kart. Fakat yine de R7 250x performaslı bir seçim olabilir.
skylake.png

2 sistem arasında tercihinizi yapabilirsiniz.

Hocam ben kendime cok uzun sure goturecek bir gelecege yatirim pc istemiyorum beni soyle 3-4 yil goturecek iyi fps alabilecegim bir pc istiyorum

Bit ve bellek değerine bakılarak ekran kartı alınmaz. Ekran kartlarında GPU önemlidir. En güncel olan GPU aynı zamanda en performanslı ekran kartıdır. Önerdiğim ekran kartı en son çıkan ekran kartlarından birisidir. 3-4 sene oyunları yüksek ve orta ayarlarda oynarsın rahatlıkla.

Teşekkür ederim hocam tavsiyelerin için o ekran kartının iyi olduğunu biliyorum zaten bi de bir sorum daha olacaktı ben AMD işlemcilerinden pek haz almıyorum benim için önerdiğin bi intel i5 işlemci var mı bi de bi soru daha sormak istiyorum attığınız anakart i5 destekli mi şimdi i3 alıp ilerki zamanlarda i5 e upgrade de edebilirimde

Önerdiğim Anakart FM2+ soket olduğu için sadece AMD FM2+ ibareli işlemciler takılabilir. Intel sistem istiyorsan bütçeni yükseltmen gerekir veya da ekran kartından kısmak zorunda kalırsın. İşlemci ve Anakart uyumu için soket yapısına bakman gerekiyor. Şimdi ki önerdiğim sistemde Anakart Intel 1151p uyumlu olduğu için 1151 soketli tüm işlemciler uyacaktır i3, i5 veya i7 farketmez. Ben senin yerinde olsam bu sistemi toplarım. Hem güncel ve ileriye dönük hem de daha performanslı olur. Yalnız oyun konusunda R7 250x, GTX 950 ile yarışamaz fakat Intel istiyorsan bu sistem seni pişman etmez ve üzmez. Tavsiye ederim.
sistem37.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı