İyi günler.
Ben Technopat youtube sayfasında 1500 TL'ye PC toplama videosunu izledim ve aynı sistemi toplamaya karar verdim SSD fazladan takılan soğutucu alamayacağım kendim alacağımdan biraz zorlanıcam çünkü.
Bunlar ve birde benim eski kasam var ve içinde 400 Watt güç kaynağı var. Video da 500 Watt takıyorlar ama benim bütçem bayağı kısıtlı olduğundan 400 Watt'ı kullansam bi sakınca olur mu ?
Şimdiden teşekkürler...
Dostum APU yerine bu sistemi toplarsan oyun performansın daha üst düzeyde olacaktır. Elinde madem hazır PSU varsa bu sistemden PSU'yu çıkarıp daha iyi bir kasa ekleyebilirsin. O zaman fiyat tam olarak 1.500TL civarına gelecektir. Bu sistemin APU'dan daha performanslı olduğundan emin olabilirsin.
Birde sadece ben alıcağımdan bayağı kısıtlı 1200 tl gibi o yüzden böyle bir sistem toplamışdım güç kaynağım şu nada 400 watt olduğundan koymadım listeye
400W bu sisteme yetecektir ama sen yinede PSU'nun tam olarak markasını, modelini ve 12v kanalından kaç watt güç çektiğini belirtirsen daha net bir cevap verebiliriz. Linkler:
Merak ettiğim birşey var... Arkadaşın bahsettiği APU sistem alındığı takdirde haliyle bilgisayarda bir grafik kartı olmayacak. Bu durum 1 den fazla monitör bağlamak istediğimizde sorun çıkarır mı ?