R Rhines Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2017 #1 Arkadaslar bir bilgisayar ayarladim. Uygun mudur fazla bir butçem yok. Önerileriniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2017
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 30 Ocak 2017 #2 Sistem uyumlu fakat o marka kasayı önermiyorum, özellikle PSU konusunda çok kötü. Sistemi de internetten toplayacaksan Vatan'da çok pahalı. Onun yerine Teknobiyotik, Webdenal gibi sitelere yönelin. Sistemi daha ucuza getirttiğinizde bir SSD'de ekleme fırsatınız olabilir. Bu kasayı tercih edebilirsiniz: Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 12cm Egzoz Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GT-500) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
Sistem uyumlu fakat o marka kasayı önermiyorum, özellikle PSU konusunda çok kötü. Sistemi de internetten toplayacaksan Vatan'da çok pahalı. Onun yerine Teknobiyotik, Webdenal gibi sitelere yönelin. Sistemi daha ucuza getirttiğinizde bir SSD'de ekleme fırsatınız olabilir. Bu kasayı tercih edebilirsiniz: Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 12cm Egzoz Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GT-500) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri