A10 7870K Sisteme Anakart Önerisi

Hakan Özderya

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm arkadaşlar. AMD sistemle ilgili aklıma takılan bazı sorularım var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Birden fazla sorum var. Konu başlığı veya içerik olarak yanlışlık yaptıysam kusura bakmayın yeniyim :) 1500 tl'lik amd sistemde kullanılan ramlar 2x4 kg 2400 mhz fakat koyulan anakart MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart : 2133 mhz :S sondaki 'mhz' ifadesi destekliyeceği ram mhz'si diye biliyorum bir doğrusunu söylerseniz sevinirim :) Veya o anakart yerine bunu taksam bir sorun olur mu? GIGABYTE F2A68HM-DS2 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) VGA&DVI USB 3.0 anakart ve vatanda uzun süredir kingston 2x4 2400 mhz ram yok onun yerine GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 2400MHz CL11 1.65V Dual Kit Ram bu ramlari taksam ? Ve Aerocool GT Black Edition 500W kasa vatanda olmadığı için XIGMATEK ARES 1701 500W USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA bu kasayı almayı düşünüyorum. :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Etkileyecek ama RAM yerine ekran kartına yüklenmeniz daha iyi olacaktır veya işlemciye.
Apu sistem dışında mı öneriyorsunuz yani.Burdan bu çıkarımı yaptım.:)
Her türlü öneriyede açığım.
Aslında bütçem 1200-1300 civarı.16 gb ramli bir apu ortalama bu fiyata geliyor.İleridede bi ekran kartı takarım diye düşündüm.

Arkadaşlar yeni konu açıp kalabalık yapmak istemiyorum benim anlamadığım şu : 1500 tl oyun bilgisayarı toplama rehberinde kullanılan anakartta 2133 mhz yazıyo fakat ram'ler 2400 mhz şuna bi açıklık getirirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı