A aboks95 Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2015 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Merhaba, videodaki makineye çift ekran bağlanabilir mi acaba? Hem iş hem oyun amaçlı düşünüyorum fiyatıda gayet uygun geldi. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2015
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Merhaba, videodaki makineye çift ekran bağlanabilir mi acaba? Hem iş hem oyun amaçlı düşünüyorum fiyatıda gayet uygun geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ş Şalbörü Hectopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 2 29 Kasım 2016 #2 Çözüm bulabildin mi ben APU dan çift ekran yapmayı düşünüyorum .Custom bir pc bölümü yapıcam odama.
M. Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2016 #3 Sanırım HDMI çoklayıcı ile çalışabilir. Ancak emin değilim.
FxEfe Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2019 #4 Dostum olabir ende aynı işlemciyi kullanıyorum ve hdmi dağıtıcı ile gayet iyi çalışıyor.