H HYPRX Yoctopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Benim yeni monitörümü le eski monitörümü bağlarsam bir sorun olur mu? Babam ekran kartını yakarsın onların farklı sistemi var diyor bu arada giriş VGA girişi. Sistem: AMD A10 7870k 16g RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2022
Benim yeni monitörümü le eski monitörümü bağlarsam bir sorun olur mu? Babam ekran kartını yakarsın onların farklı sistemi var diyor bu arada giriş VGA girişi. Sistem: AMD A10 7870k 16g RAM.
samc34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 2.564 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #2 Olur tabi neden olmasın.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #3 Görüntü almak için problem olmaz.
H HYPRX Yoctopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #4 CANERION dedi: Görüntü almak için problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Mesela ben oyun oynarken diğer monitörden webcamlı video çekeceğim donmalar kasmalar gibi durumlar olur mu? Son düzenleme: 2 Ocak 2022
CANERION dedi: Görüntü almak için problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Mesela ben oyun oynarken diğer monitörden webcamlı video çekeceğim donmalar kasmalar gibi durumlar olur mu?
samc34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 2.564 Çözümler 1 2 Ocak 2022 #5 HYPRX dedi: Mesela ben oyun oynarken diğer monitörden webcamlı video çekeceğim donmalar kasmalar gibi durumlar olur mu? Genişletmek için tıkla... O işlemci onları kaldırabilecek güçte bir işlemci değil. Olur
HYPRX dedi: Mesela ben oyun oynarken diğer monitörden webcamlı video çekeceğim donmalar kasmalar gibi durumlar olur mu? Genişletmek için tıkla... O işlemci onları kaldırabilecek güçte bir işlemci değil. Olur