E Eren Rüzgar Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu konu önceden açıldımı bilmiyorum zaten buda ilk konu açışım sonzamanlarda bildiğiniz gibi technopat 1500 tl ye oyun bilgisayarı topladı. Ben buna bir ekran kartı takacak olsam önerileriniz neler? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2015
Merhaba arkadaşlar. Bu konu önceden açıldımı bilmiyorum zaten buda ilk konu açışım sonzamanlarda bildiğiniz gibi technopat 1500 tl ye oyun bilgisayarı topladı. Ben buna bir ekran kartı takacak olsam önerileriniz neler?
ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 832 Makaleler 1 Yer M Ξ Г S İ И Daha fazla Meslek D Ø K T Ø R 1 Kasım 2015 #2 Ekran kartı takacaksanız i3 4160 lı sistem toplayın aldığın işlemcide r7 gücünde ekran kartı var.
Mehmet Ferit Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 207 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2015 #3 APU sistem zaten düşük bütçe için öneriliyor. Ama ilerde takicaksan güç kaynağının yettiği her ekran kartını takabilirsin.
APU sistem zaten düşük bütçe için öneriliyor. Ama ilerde takicaksan güç kaynağının yettiği her ekran kartını takabilirsin.
onurirgen Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 559 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 1 Kasım 2015 #4 İleride bir tane R7250 alıp dual modda kullanabilirsin.