A10 7870K sisteme kasa önerisi

M3hm3t_14

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben şimdi resimdeki sitemi aldım. Bu sistemin ekran kartını değiştirip Radeon RX 480 GAMING X 8G | MSI Global | Graphics card - The world leader in display performance bu ekran kartını alacağım. Fakat şu anki kasamı değiştirmek istiyorum. Dediğim gibi kasa dahil her şeyi satın aldım ben ama şu an ekran kartına ve sistemime uygun kasa istiyorum fakat kasa yan tarafı camlı olan tipte bir kasa olsun lütfen. Şimdiden herkese teşekkürler.

image.png

Arkadaşlar tekrar söylüyorum artık çok geç ben bu sistemi aldım. Sadece ekran kartı (MSI RX 480) ve kasa alıcam. Şimdi bu kasada güç kaynağı var mı ? Yoksa kendi kasamdakini mi aktarıcam ? @Kameania

Sanırım onu belirtmeyi unutmuşum almışken aslında güç kaynağı da olabilir çünkü benim kasamın güç kaynağı 500 W almışken acaba 700-750 W olması daha iyi olmaz mı ? 750 W'luk Camlı kasalar kaç liradan başlıyor peki bu konuda bir bilginiz var mı ? @Kameania

Peki şimdi ben güç kaynağı almayacağım sadece dış görünüş olarak o kasayı alacağım. Benim şuan kullandığım güç kaynağımın sizce 80 plus özelliği var mıdır ? Sistemim ve kasam yukarıda var. @Kameania

Kasanızın güç kaynağı da kasanız da yeterli. Zaten Technopat'ın topladığı sistemde 500W Aerocool kasa tercih etmesinin nedeni ileride ekran kartı takılabilir olmasıydı. 80+ özelliği olmasına gerek yok. Bu özellik size verimlilik getiriyor ama sizin sahip olduğunuz güç kaynağı çok kalitesiz değil zaten. Bence ekran kartını alıp deneyin bir sorun yaşarsanız değiştirirsiniz. Ayrıca kasanın estetiğine de pek takılmayın. Önemli olan monitöre gelen görüntü kalitesi, sessizlik vb.dir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı