A10-7870K Sisteme Monitör Tavsiyesi

efe samaraz

Hectopat
Daha fazla  
Sevgili technopat ailesi,

Ben sizin 1500 tl'lik pc toplama videonuzu izledim ancak monitor konusunda biraz endişeliyim. MSI a68hm-e33 v2 anakarta uyumlu maximum 250-300 tl'lik bir monitor önerirseniz fazlasiyla mutlu olurum. Teşekkürler...

Sistem veya ekran kartı için monitör tavsiyesi isteyen arkadaşları anlamıyorum. En kötü bir dönüştürücü yardımıyla bütün monitörleri kullanabilirsiniz.
Sizin durumunuzda, VGA veya HDMI girişli bir model seçmeniz uygun olur. Yalnız belirttiğiniz fiyat bandında sadece VGA girişli modeller mevcut, belki ikinci el HDMI girişli bir model bulabilirsiniz. Tavsiyem HDMI girişli bir model almanız yönünde olur...

Acer 19.5" Monitör K202HQLAb LED 5MS 100M:1 200nits VGA VES yani bu ürün benim anakartıma uyumlu demi ?

Dediğim gibi bütün modeller uyumlu, o model de uyumlu doğal olarak. Anakarttınızda VGA ve HDMI çıkışları mevcut, bu girişlere sahip modellere bakmanız sizi dönüştürücü ile uğraşmaktan kurtarır.
Sıfır monitör alacaksanız en azından HDMI girişi olan bir model almaya çalışın. Diğer türlü verdiğiniz paraya yazık olur, ölü bir yatırım yapmış olursunuz.
Yıl olmuş 2016, sadece VGA girişli bir model almak akıl kârı değil anlayacağınız.

Peki önericeğiniz bir model veya marka varmı 200-300 tl arasında güzel bir monitör ?

Sıfır yok, belki ikinci el bulabilirsiniz...

Ayırdığınız bütçe çok az, HDMI girişli ürünler 500tl'dan başlıyor.

Peki VGA girişli bi monitör alsam çok sıkıntı yaratırmı ?

Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız, ben sadece ileriye dönük yanlış bir yatırım yapmış olursunuz demek istedim. İmkanlarınız doğrultusunda, VGA sizin tek çıkar yolunuz gibi görünüyor. İyi sosyaller...

Sonuçta VGA ilk 1988'de çıkmış, nereden baksanız 30 yıllık bir teknoloji...

Peki teşekürler HDMİ girişli bir monitör aldim AOC nin 310 TL ye 1920/1080 iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…