Benim gibi değilsiniz anlaşılan.
Ben bir şey satın almadan en az 10 video izler daha sonra Google'da araştırır sonra da o fiyat bandında daha iyisi var mı diye bakmadan satın almam.
Hayırlı olsun soğutucunuz.
Valla bende bayağı baktım. Firmayı aradım venom önerdiler. Termal macunu sipariş verdim.
Aerocool dark force 14mm aldım. Venom siparişi verdim.
Yalnız venom 9.6 cm şuanda takılı olan 9.5 yada 9 cm civarında tam ölçemedim. Uyumsuzluk problemi olabilir belki. O yüzden yarın tekrardan arayıp soracağım değiştirme durumu olursa diye.
Nanokatalog üzerinden aldığım termal macun yurt dışından geliyormuş. Maksimum 14 gün içerisinde göndeririz dediler.
Benim gibi değilsiniz anlaşılan.
Ben bir şey satın almadan en az 10 video izler daha sonra Google'da araştırır sonra da o fiyat bandında daha iyisi var mı diye bakmadan satın almam.
Hayırlı olsun soğutucunuz.
Bu arada kasanın ters tarafına takmışım fan deliklerini
Önde 1, Üstte 2, yanda 2, Alt ortada 1 adet boş fan deliği varmış. Şimdi ben 4 tane sipariş ettim. 4'ünü takacağım ama nasıl taksam tam bilemedim.
Önde 1 tane yeni hava katacak fan ekleyeceğim.
Üst tarafa 2 adet havayı dışarıya atmak için fan ekleyeceğim.
Sol tarafa 1 adet havayı dışarı aktarmak için fan ekleyeceğim.
CPU soğutucuyu öndeki fanlar gibi ön taraftan havayı alıp arkaya atmasını sağlayacağım ki üst ve arka taraftan havayı alabilsin.
Öncesi ve sonrası 3 adet aerocool soğutucu ekledim. 1 adet Akasa Venom ile birlikte çok iyi geldi. Arctic MX-4 termal macun hala kargoda o gelince onuda sürüp tekrardan fotoğraf ekleyeceğim.
A68HM-E33 V2 anakart kullanıyorum. Anakart çok küçük keşke önceden büyük alsaydım. Fanlar tam ramlerin üstünde problem yaratmıyor. Çıkartıp takacağım zaman sökmem fanı. 4 tane Kasa fanı sipariş vermem rağmen Venom yüzünden diğerini takamadım.
Yan kasadan 1 adet içeriye,
Üst bölümden içeriden dışarıya 2 adet,
Arkaya egzoz fan 1 adet,
Ön kısıma içeriye aktarması için 1 adet fan takılı şuanda.