O onurdgn17 Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi ben bu sistemi toplamaya karar verdim. Ama size sorum şu bu sistem beni en zor şartlarda kaç yıl idare eder? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2016
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi ben bu sistemi toplamaya karar verdim. Ama size sorum şu bu sistem beni en zor şartlarda kaç yıl idare eder?
D Doğukan121 Megapat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #2 Aslında kaç yıl gideceği sana bağlı. Parçaları iyi soğutabilirsen uzun sene kullanabilirsin.
A a.freak Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #3 Üstüne biraz daha bütçe ekleyerek APU sistemden çok daha iyi bir sistem olacaktır. İnternetten toplarsan daha ucuza gelir. Dosya Ekleri system.png 50 KB · Görüntüleme: 188
Üstüne biraz daha bütçe ekleyerek APU sistemden çok daha iyi bir sistem olacaktır. İnternetten toplarsan daha ucuza gelir.