A10 7870K Tabanlı Sistem Toplama

kkaraman1905

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese öncelikle hayırlı günler/akşamlar.
Technopat'ı uzun süredir takip ediyorum fakat bir üyelim vs. bir bağlantım yoktu fakat çoğu inceleme videolarını severek takip ediyordum bugün üye olma fırsatı buldum ve bu fırsat ile bir konu açmak istedim. Yaklaşık 5 senedir 2 GB RAM'li, 1017 MB ekran kartlı bir laptopba sahibim. Bilgisayarım bu sistemlere göre çok hızlı fakat oyun performansı oldukça düşük Call of Duty 4 gibi oyunları kasarak oynatıyor. Metin2 gibi oyunlarda çoğu zaman kasma yapıyor. Ben de masaüstüne tekrardan dönüş yapmak istiyorum fakat kasamın toplama olmasını istiyorum. Technopat'ın da bildiğimiz gibi 1500 TL'lik bir bütçe ile toplamış olduğu bir kasa mevcuttur, ben bu toplama kasadaki bileşenleri incelediğimde ekran kartının bu fiyata dahil olmadığını fark ettim ve MSI R9 380 ekran kartını bu kasaya eklediğim zaman fiyat 2.500 TL'ye kadar rahat çıkıyor. Ben tam anlamıyla çoğu oyunu kasmadan problemsiz hızlı bir oyun oynayacağım, internette hiçbir sıkıntı yaşamadan takılacağım bir kasa toplamak istiyorum. Bütçem 1.500-1750 gibi bu ve bunun altı bütçelere sahibim. Yani Technopat'ın 1.500 TL'lik kasa toplama rehberi de benim işime yaramadı gibi. Ne yapmalıyım, bu bütçelere göre nasıl bir sağla kasa toplayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
A10 7870K yerine Athlon 860K alırsın, anakart ve RAM'i de ona göre seçersin. Maliyet azalmış olur.

Bu sistemi öneririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-03-23-21-27-04.png
    140,3 KB · Görüntüleme: 251
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…