A10 7870K ve 1050 Ti düşük FPS sorunu

ErsinnnN

Hectopat
Daha fazla  
Eski bilgisayarım Intel Quad Core 2 işlemcili bir bilgisayardı yanında 512 MB AMD RADEON ekran kartı ile beraber ardından bilgisayarımı 1500TL'lik APU sisteme yükselttim, yükseltmek değil direkt yeni bir bilgisayar aldım. Performansı gayet iyiydi neden ekran kartı takmayayım ki dedim ve 1 sene önce N11'den 1050Ti 4GB OC sürümünü 714TL fiyatla satın aldım. Fakat şu an durum o kadar kötü ki Intel Quad Core'lu bilgisayarımdan daha kötü performans veriyor virüs filan olduğundan şüpheleniyorum. Bilgisayarım o kadar kötü durumda ki buyyrun performans değerlerim:

LoL: 20-60FPS
CSGO: 20-30 FPS
PUBG Mobile: 10-20 FPS :D

Gerçekten size şaka gibi gelebilir ama sistemimin değerleri aynı bu şekilde. Buyurun daha iyi izah etmeniz için bilgisayar donanımlarım:
Adsız.png

HDTune testi stres testi vs. istemeyin bence arkadaşlar HDTune testinde hdd gayet sağlıklı çıkıyor stres testinde ise cpu sıcaklığı yükte 70 derece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ayarlarda oynamayı denediniz mi ? Hangi çözünürlüklerde oynuyorsunuz ?
Tüm ayarlar yüksek olsa da low olsa da aynı :D
Bu değerler kabul edilemez. Önceliğiniz yazılımsal "muhtemel sorunları" ortadan kaldırmak için temiz kurulum yapmak, ardından da donanımları test etmek. Standart çözümlemeleri yapmalısınız anlayacağınız.
W10 mu kurmalıyım sizce ?
Dediğiniz her şeyi yaptım w10 temiz kurulum yaptım fakat hiçbir şey değişmedi hala aynı pubg mobile 25 FPS civarı LoL 30 FPS hala. Lütfen yardımcı olun .
Tüm ayarlar yüksek olsa da low olsa da aynı :D

W10 mu kurmalıyım sizce ?
Dediğiniz her şeyi yaptım w10 temiz kurulum yaptım fakat hiçbir şey değişmedi hala aynı pubg mobile 25 FPS civarı LoL 30 FPS hala. Lütfen yardımcı olun .
@Recep Baltaş
Kimse yardımcı olamayacak galiba :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı