HalukCan

Centipat
Bilgisayarımın Özellikleri:
  • İşlemci: AMD A10 7870K
  • RAM: G.Skill Ripjaws X 2x4 8 GB RAM 2400MHz
  • Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050 GAMING X 2 GB GDDR5 128Bit NVIDIA DX12
  • Anakart: ASUS A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O. C. ) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI
  • SSD: Transcend 120GB 220S Serisi Sata3.0(550MB/s Okuma - 450MB/s Yazma)Alüminyum Kasa
  • Harddisk: Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM
Bu sisteme sahibim 3 yıldır kullanıyorum bu sistemi bilgisayarı aldım günden beri hem korsan hem de orijinal GTA V oyunadım ancak son birkaç aydır çok saçma sorunlarla karşı karşıya kaldım açık dünya oyunları ve ona benzer oyunlar oyuniyınca bilgisayarda donmalara, kasmalara ve kaplamalar yüklenmiyor bu sorunu şu oyunlarda karşılaştım GTA V, FarCry Primal, The Division vb. oyunlarda bu sorunla karşılaştım.

GTA V'i 3 yıldır hem korsan hem de orijinal oynaadım ilk kez böyle büyük bir sorunla karşılaştım ve FarCry Primal'da en az 3 kez hikayesini bittirdim ve en az 100 saat açık dünyasında gezdim ve bu oyunda da son bir aydır sorun yaşıyorum. The Division yeni yükledim ilkte bir şey yoktu sonra o'da sorun çıkardı ben de mecburen sildim.

GTA V için Rockstar Games'le görüştüm bana dediklerine göre en son güncelleme nedeniyle performans kayıplarını uğramış bir çok kullanıcı var dedi bende korsan GTA V indirip eski sürümünü denedim GTA V'in ancak yine aynı sorunlarla karşılaştım.

Bilgisayarı daha dün tekrardan tozunu aldım ve temizledim.
RAM sağlam bilgisayarın bir özelliğini kullandım test yaptım RAM'de herhangi bir sorun çıkmadı.
Ekran Kartı servise yolladım BIOS'nu güncellediler onun dışında bir sorun bulamadılar.

Harddisk sağlam gözüküyor HD Tune ile test yaptım test sonucu interneten araştırdım aynı marka model olan harddiskin sonuçlarıyla karşılaştırdım benim harddiskin sonuçları daha iyi di ona ragmen adama harddiskinizde bir sorun yok dediler o nedenle harddiskten şüphelenmiyorum

Anakart muhtemelen sağlam çünkü tüm parçaları sorunsuz çalıştırıyor ve herhangi bir Windows vb. hatalar almıyorum o nedenle sağlam oldunu düşünüyorum.

SSD'de sistem ve programlar kurulu o nedenle SSD'den kaynaklanmaz mantıken.
Bir tek işlemciden şüpheleniyorum ancak onu nasıl anlarım ve nasıl test ederim billmiyorum.
Lütfen bu soruna çözüm bulun veya neyden kaynaklandını söyleyin bana.

Sizce bu sistemde darboğaz var mıdır?

Bu arada Rainbow Six Siege oynuyorum 2 yıldır son zamanlarda bu oyunda'da FPS düşüyor nedensiz yere ve yüksek ayarlarda oynayamıyorum ona rağmen FPS düşüyor bilginize.

GTA V'den 40-50-100 arası FPS alıyorum ona rağmen kasıyor, donuyor ve kaplamalar yüklenmiyor.
Yeni Konu Açıcam Onun İçin;

Sayın Moderatör Lütfen Konuyu Kilitlermisin.
Konu Kilitlensin Lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…