A10-7890K APU sistem FreeSync desteği

loveofthegod07

Centipat
Merhaba A10-7890K FM2+ anakart özelliklere sahip bir sistemim var. Problem şu monitör alacağım aradığım özellikler şu.
144Hz TN panel 1ms FreeSync destekli monitör. Piyasada böyle monitörler var ancak girişi genelde Display Port. DVI-D kullananlar da var ancak DVI-D AMD FreeSync desteklemiyor. Anakartımı değişteceğim diyeceğim ama işlemcim FreeSync desteklemesine rağmen FM2+ Display Port'a sahip anakart yok galiba.
Yani FreeSync özelliğine sahip bir işlemcim var ama bunu destekleyen bir anakart mevcut değil. DVI üzerinden de FreeSync desteklenmiyor ne yapacağımı bilemedim kaçırdığım bir nokta mı var acaba FreeSync isteğimden vaz mı geçmeliyim ya da bu işlemci sadece FM2+ Plus anakartlardamı çalışır hangi monitörü almalıyım gerçekten çok şaşırdım yardımcı olun lütfen

Hocam bence o sisteme 144hz monitör almak yerine ekran kartı alırsanız daha iyi bir performans elde edersiniz şuan apu sisteme göre.

Hocam bence o sisteme 144Hz monitör almak yerine ekran kartı alırsanız daha iyi bir performans elde edersiniz şu an APU sisteme göre.

Antalya'dan galiba
yani aslında kaliteli görüntüden çok akıcı görüntüyü tercih ediyorum oyunlar için ama bu çok enteresan geldi bana yani FreeSync işlemci var ama FreeSync işlemcinin FreeSync özelliğğinin aktif olması için gerekli Display Port girişli bir anakart yok.

Aynen Antalya Evet mecbur Display Port lazım. Hdmi çıkışlı anakartlar da var sanırım. Hdmi 2.0 kablosu ile 144hz alanlar vardı onu iyi araştırmak lazım.

O işlemci hangi oyunda 144 fps görecek ki? Al bi tane 144hz direk kullan.

Yani bu görmeyecek ama 1-2 yıl sonra alacağım görecek o yüzden hem bu sistem hem de geleceği düşünmeliyim.
E 1 2 yıl sonra geliştirme yapınca zaten sistem artık
apu olmayacağı için free sync kullanırsın amd ekran kartınla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…