A10-7890K APU sistem FreeSync desteği

loveofthegod07

Centipat
Merhaba A10-7890K FM2+ anakart özelliklere sahip bir sistemim var. Problem şu monitör alacağım aradığım özellikler şu.
144Hz TN panel 1ms FreeSync destekli monitör. Piyasada böyle monitörler var ancak girişi genelde Display Port. DVI-D kullananlar da var ancak DVI-D AMD FreeSync desteklemiyor. Anakartımı değişteceğim diyeceğim ama işlemcim FreeSync desteklemesine rağmen FM2+ Display Port'a sahip anakart yok galiba.
Yani FreeSync özelliğine sahip bir işlemcim var ama bunu destekleyen bir anakart mevcut değil. DVI üzerinden de FreeSync desteklenmiyor ne yapacağımı bilemedim kaçırdığım bir nokta mı var acaba FreeSync isteğimden vaz mı geçmeliyim ya da bu işlemci sadece FM2+ Plus anakartlardamı çalışır hangi monitörü almalıyım gerçekten çok şaşırdım yardımcı olun lütfen :(

Hocam bence o sisteme 144Hz monitör almak yerine ekran kartı alırsanız daha iyi bir performans elde edersiniz şu an APU sisteme göre.

Antalya'dan galiba :)
yani aslında kaliteli görüntüden çok akıcı görüntüyü tercih ediyorum oyunlar için ama bu çok enteresan geldi bana yani FreeSync işlemci var ama FreeSync işlemcinin FreeSync özelliğğinin aktif olması için gerekli Display Port girişli bir anakart yok.

Antalya'dan galiba :)
yani aslında kaliteli görüntüden çok akıcı görüntüyü tercih ediyorum oyunlar için ama bu çok enteresan geldi bana yani FreeSync işlemci var ama FreeSync işlemcinin FreeSync özelliğğinin aktif olması için gerekli Display Port girişli bir anakart yok.
Aynen Antalya :) Evet mecbur Display Port lazım. Hdmi çıkışlı anakartlar da var sanırım. Hdmi 2.0 kablosu ile 144hz alanlar vardı onu iyi araştırmak lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı