A10-7890K APU sisteme ekran kartı takmak

saliholoji

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü
Kendi bildiklerim ve sağdan soldan duyduklarımı yazıp konuyu bulandırmak istemiyorum. A10-7890K işlemcim var ekran kartı takmak istiyorum CS'de APU olarak 80-90 FPS alıyorum sanırım Dual grapichs ile %30-40 artıyormuş ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz?

A10-7890'ın APU performansı R7 serisinin son versionlarına denkdir yani yeni kart alacaksanız R7 serisinin üstünde bir kart alın (Dual grapichs için) ama şöyle bir şey var işlemci Dual grapichs de kendini çok kullanır ve yeni aldığın ekran kartına darboğaz yapar vs. sana tavsiyem bu Dual grapichs işlerine girişme GTX 1050 Ti denki bir ekran kartı al RX 560 olur RX 570 olur. Ya da illaki yapacağım diyorsan iyi bir fan alıp overlock yap.

Üstadım cevap için teşekkür ederim. Malesef işlemciyi upgrade edemiyorum. Şimdi böyle -600TL altı hangi ekran kartını alabilirim. RX 560 darboğaz yapar mı?

Üstadım cevap için teşekkür ederim. Malesef işlemciyi upgrade edemiyorum. Şimdi böyle -600TL altı hangi ekran kartını alabilirim. RX 560 darboğaz yapar mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…