A10 7890K ile GTX 1050 darboğaz yapar mı?

Lexionn

Hectopat
  • İşlemci: A10 7890K
  • Anakart: Gigabyte F2a68hm-ds2
  • RAM: 2x4 GB Team Dark OC 2400 MHz DDR3
  • Harddisk: 500GB
  • SSD: Yok
  • PSU: 300W
Bu sisteme GTX 1050 2GB taksam darboğaz yapar mı?

Çözüm
MP oyunlarda belki en yoğun sahnelerde %15 civarı yapsa da o işlemci o ekran kartını besleyebilen bir işlemci.
Psu kasayla beraber kasa da
Redrock C806Bg Peak 300W Case Seffaf Pencere Işıklı Led Fan 1Xusb3.0, 1Xusb2.0 Yeni bir psu almama gerek var mı 300W yeter mi?
Bence almalısınız. Hani yetse bile, güvenilir olmadığı için sorun yaratabilir. En az 450W bir güç kaynağı tercih edin. Ayrıca Cooler Master, FSP, Corsair gibi markalardan almaya özen gösterin ve 80+ bir güç kaynağı alın. Frisby, Everest gibi markaları sakın almayın, oyunlarda güç kaynağı ile mangal yaparsınız demedi demeyin. ;) Örneğin;
Corsair VS Serisi VS450 450W 80PLUS PSU | ITOPYA
Cooler Master MWE 400W 80 Plus 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
MP oyunlarda belki en yoğun sahnelerde %15 civarı yapsa da o işlemci o ekran kartını besleyebilen bir işlemci.
Ben RX560 ile kullandım, nedense darboğaz yaşamadım hiçbir oyunda? Yanlış bilgi vermeyin. Darboğaz yapmaz.

Son düzenleme:
Bence almalısınız. Hani yetse bile, güvenilir olmadığı için sorun yaratabilir. En az 450W bir güç kaynağı tercih edin. Ayrıca Cooler Master, FSP, Corsair gibi markalardan almaya özen gösterin ve 80+ bir güç kaynağı alın. Frisby, Everest gibi markaları sakın almayın, oyunlarda güç kaynağı ile mangal yaparsınız demedi demeyin. ;) Örneğin;

Ben RX560 ile kullandım, nedense darboğaz yaşamadım hiçbir oyunda? Yanlış bilgi vermeyin. Darboğaz yapmaz.
Teşekkür ederim

Peki bu FSP HEXA 500 SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar uygun mudur?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı