Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle başklıkta da belirttiğim üzere
AMD A10 7890K
MSI A68HM E-33 V2
2X4GB RAM 1600 Hz
350 W PSU
1TB HDD
WİN 10 64 BİT PRO
Sistemime fiyat performans ürünü olduğu söylenen OEM RX 460 ekran kartını OC yapabilir miyim? Şu an R7'den faydalanıyorum ama bütçem de kısıtlı bu yüzden bu kartı seçmek istiyorum. Ama sizin görüşleriniz nedir acaba?
O kartın çok overclock potansiyeli olacağını sanmıyorum ama dahili grafik işlemcisine göre daha iyi performans alırsınız elbet. Güç kaynağı da belki problem olabilir ama emin değilim.
O kartın çok overclock potansiyeli olacağını sanmıyorum ama dahili grafik işlemcisine göre daha iyi performans alırsınız elbet. Güç kaynağı da belki problem olabilir ama emin değilim.
Benim bu kartı istememin sebebi 750ti 2gb versiyonunun 2.eliyle aynı fiyatta olması fakat 750ti'dan daha iyi olduğu söyleniyor psu bana sıkıntı yaratırmı ve direkt olarak takarsam sistemim görürmü acaba
Benim bu kartı istememin sebebi 750ti 2gb versiyonunun 2.eliyle aynı fiyatta olması fakat 750ti'dan daha iyi olduğu söyleniyor psu bana sıkıntı yaratırmı ve direkt olarak takarsam sistemim görürmü acaba
BIOS'tan dahili grafik işlemciyi devre dışı bırakıp görüntü kablosunu ekran kartına bağlayın sonra eski APU sürücüsünü silip yeni ekran kartının sürücüsünü kurun.
Arkadaşlar konu üzerinden birkaç gün geçti farkındayım fakat affınıza sığınarak sormak istiyorum sistem 2016 kasım ayı gibi toplandı psu gücüm 350 w ve monitörüm vga girişli ama dönüştürücüm var ben sadece psu yetermi derdindeyim yardımcı olurmusunuz