Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Beyler battlefield şu anda steamde indirimde bende almadan önce pc kaldırırmı diye sormak istedim kaldırırsa kaç fps alır veya kasarmı
Beyler battlefield şu anda steamde indirimde bende almadan önce pc kaldırırmı diye sormak istedim kaldırırsa kaç fps alır veya kasarmı
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 23 Temmuz 2021 #3 Ali kefal Pasha dedi: Beyler battlefield şu anda steamde indirimde bende almadan önce pc kaldırırmı diye sormak istedim kaldırırsa kaç fps alır veya kasarmıEki Görüntüle 1116255Eki Görüntüle 1116256 Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon Prime Gaming'de bedava. Oradan alın direkt isterseniz.
Ali kefal Pasha dedi: Beyler battlefield şu anda steamde indirimde bende almadan önce pc kaldırırmı diye sormak istedim kaldırırsa kaç fps alır veya kasarmıEki Görüntüle 1116255Eki Görüntüle 1116256 Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon Prime Gaming'de bedava. Oradan alın direkt isterseniz.
Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #4 217099 dedi: Hocam Amazon Prime Gaming'de bedava. Oradan alın direkt isterseniz. Genişletmek için tıkla... KRALCAN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler KRALCAN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yeterlimi peki yani oyunu kaldırırmı
217099 dedi: Hocam Amazon Prime Gaming'de bedava. Oradan alın direkt isterseniz. Genişletmek için tıkla... KRALCAN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler KRALCAN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yeterlimi peki yani oyunu kaldırırmı
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #5 Ali kefal Pasha dedi: teşekkürler Ekran kartım yeterlimi peki yani oyunu kaldırırmı Genişletmek için tıkla... Kaldırır, düşük ayarlarda 30-40 FPS oynarsın.
Ali kefal Pasha dedi: teşekkürler Ekran kartım yeterlimi peki yani oyunu kaldırırmı Genişletmek için tıkla... Kaldırır, düşük ayarlarda 30-40 FPS oynarsın.