A10-7890K Sistem Ekrana Görüntü Gelmeme Sorunu

ahmet444

Kilopat
Daha fazla  
https://www.technopat.n...sayari-toplama-rehberi/

Arkadaşlar bu bilgisayarın parçalarını alıp videoda anlatıldığı gibi aynen monte ettim. Tek farkı işlemcim 7870 değil 7890 ve 2 RAM almadım bir adet.
Kingston 8GB 2400MHz DDR3 CL11 DIMM XMP HyperX Savage Red
aldım.

VGA kablosuyla bağlantı yapıyor kablo ve monitör başka PC'de denendi sağlam. Sizce sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.technopat.n...sayari-toplama-rehberi/

Arkadaşlar bu bilgisayarın parçalarını alıp videoda anlatıldığı gibi aynen monte ettim. Tek farkı işlemcim 7870 değil 7890 ve 2 RAM almadım bir adet.
Kingston 8GB 2400MHz DDR3 CL11 DIMM XMP HyperX Savage Red
aldım.

VGA kablosuyla bağlantı yapıyor kablo ve monitör başka PC'de denendi sağlam. Sizce sorun ne olabilir?
bende 7890 işlemci kullanıyorum ve o videoya göre yaptım. Ben de yaparken bir kısmı unutmuştum. Videonun 24:56 ve 25:05 arasında bir bağlantı yapmamız gerektiğini söylüyor. O kısmı takarken göstermiyorlar ve ben de sessiz izlediğim için onu takmamıştım. Belki sizde de böyle bir sorun olabilir.

3 tane gezdiğinize göre kablo takmayı unutmayla alakası yoktur onun :)
Geçmiş olsun hocam, Parçaları nerelerden almıştınız?

işlemci bizdehesaplı diğer parçalar webdenal hocam. Hocam bios resetleyince ekrana ulaşıyorum artık fakat işletim sistemi kuramıyorum mavi ekran hatası veriyor. Bios güncellemem lazım sanırım. Mevcut bios 8.3. Msi sitesinden 8.4 biosu indiriyorum fakat inen dosya exe dosyası usb atınca bios ekranında görünmüyor ne yapmam lazım bi fikriniz var mı ?

işlemci bizdehesaplı diğer parçalar webdenal hocam. Hocam bios resetleyince ekrana ulaşıyorum artık fakat işletim sistemi kuramıyorum mavi ekran hatası veriyor. Bios güncellemem lazım sanırım. Mevcut bios 8.3. Msi sitesinden 8.4 biosu indiriyorum fakat inen dosya exe dosyası usb atınca bios ekranında görünmüyor ne yapmam lazım bi fikriniz var mı ?
Maalesef, ben hiçbir ayar yapmadan yükleyip çalıştırmıştım. İlginç gerçekten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı