Yeni sistem topladım. Değişmediğim 2 şey harddisk ve powerdı. Eskiden win 7 32 bit olan harddiskime w10 format atmayı denedim UEFI'da hata verdi ben de normal formatladım. (İki bölüm var yedekler D'de ) asıl olay burdan sonra başlıyor formattan sonra bilgisayarın açılış süresi aşırı derece yavaşladı. 8 11 dakika arası bir sürede açılıyor. Bu gece 8.1 attım gene aynı sıkıntı var. 11 12 dakikadan sonra disk %100'den 0'a düşüyor ve PC normal hale geliyor. Bütün siteleri gezdim nerdeyse bi türlü çare bulamadım. Win7 atmayı düşünüyorum ne yapsam bilemedim.
Sistem : AMD a10 7890k - 2x4 GB RAM 2400 MHz / Driver olsun, güncellemeler olsun herşeyi yaptım. Başlangıçta tüm hizmetleri kapatmayı da denedim. THE_MILLER'ın da konularda yazdıklarına baktım hala sorunu çözebilmiş değilim.
Sistem : AMD a10 7890k - 2x4 GB RAM 2400 MHz / Driver olsun, güncellemeler olsun herşeyi yaptım. Başlangıçta tüm hizmetleri kapatmayı da denedim. THE_MILLER'ın da konularda yazdıklarına baktım hala sorunu çözebilmiş değilim.
Son düzenleyen: Moderatör: