A10-7890K Sistem monitöre görüntü gelmeme sorunu

mucahit259

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD A10 7890K APU işlemciyle seneler öncesinde bir PC toplamıştım. Yakın zamanda sistemime AMD 6870 ekran kartı ilave ettim fakat şöyle bir sorun var. PC'yi açtığımda monitöre görüntü gelmiyor. HDMİ kablosunu bir kaç kere çıkarıp taktığımda bazen sinyal yok diyor fakat takıp çıkarmaya devam ettiğimde görüntü geliyor. Her aç kapa yaptığımda kabloyu çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. Sizce sorun nedir

Merhaba. HDMI kablosu iç kopması veya takıldığı HDMI portundaki (Ekran kartı veya monitör girişindeki portlarda) lehim ayrılması veya direk soğuk lehimle ilgili olabilir.Bu iki olasılığı bire indirebilmek için önce başka bir HDMI kablosu ile deneyin veya DVI çıkışından DVI kablosu ile de (Monitörede DVI giriş varsa) deneyin, yine ayni sıkıntı var mı? Varsa kabloyu çıkardığınız monitör arkasındaki veya ekran kartındaki HDMI portu lehimleriyle ilgili olup, takılma sırasında bu soğuk lehimi siz aktif yaptığınızdan sinyal ancak böyle tam iletilmiş olabilir. Kolay gelsin.

Kablo bulur bulmaz deniycem söylediklerinizi. Bunun yazılımsal olma ihtimali sıfır değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…