A10 7890K sistem RAM önerisi

samroomes

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Biliyorsunuz geçen sene 1500 liralık bir sistem topladı Ali ve Recep hocam. Ben bunu bu sene 7890K ile birlikte toplayacağım ama KINGSTON HyperX 2400MHz (8GB) RAM'leri bulamadım. Bunun yerine hangi RAM'leri kullanabilirim?

Ayrıca toplanılan sistemde 7870K'dan ayrı güncellememi önerdiğiniz bir donanım var mı?

Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
7890K 500TL üzerinde. Aynı fiyata X4 840+R7 250X alabiliyorsunuz.
Pek bilgisayar bileşenlerinden anlamadığım için soruyorum hocam, yanlış bir şey dersem affola şimdiden. Technopatta toplanan 1500 liralık sitem yerine bunları alıp bunların üstüne bir sistem kurmam mı daha mantıklı olacağını düşünüyorsunuz? yoksa A10 7890 yerine bahsettiklerinizi mi eklememin daha iyi olacağından mı bahsediyorsunuz?

Gskill, Kingston, Corsair gibi bilindik RAM'lerin 2400 MHz sürümlerini alman daha iyi olacaktır.

Peki bu 1500 tl'lik sistemde 8 GB yerine 16 GB kullanılabilir mi?

1617 TL'ye bu sistem alınabilecekken 1500 TL'ye APU toplamak bana çok mantıklı gelmiyor. Tabii sizin tercihinize kalmış bir durum.

Eki Görüntüle 192196

1617 TL'ye bu sistem alınabilecekken 1500 TL'ye APU toplamak bana çok mantıklı gelmiyor. Tabii sizin tercihinize kalmış bir durum.

SSD yok hocam bu sistemde bir de onun fiyatı üstüne eklenince 1900 liralara denk gelecek. Umarım yanlış söylemiyorumdur.

Evet sadece A10 işlemciyi iade edip ya da satıp yerine söylediğim işlemci ve ekran kartını alıp direk elinizdeki sistemde kullanabilirsiniz.

Peki hocam bahsettiğiniz sistem yeni nesil oyunları vs kaldırabilir mi?

Tekrar etmem de fayda var bilgisayar bileşenlerinde onu oynatır bunu oynatır olayından pek anlamıyorum.

Teşekkür ederim.

SSD yok diye oyunlarda yarı yarıya FPS kaybı yaşamana gerek yok. Bence arkadaşın dediği intel sistemi al eline para geçince bir SSD alırsın.

Peki hocam bahsettiğiniz sistem yeni nesil oyunları vs kaldırabilir mi?
Burada testleri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bütçen yetiyorsa i3 6100 de alabilirsin daha güncel olur ama X4 860k ile aynı performansa sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…