A10-7890K Sisteme Anakart Önerisi

Muratylmz41

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL PC toplamadaki bilgisayarın sadece işlemcisini AMD A10-7890k aldım. Fakat ekran kartı almadım. Sisteme uygun bir anakart önerirseniz sevinirim.
İşlemci: AMD A10-7890k
Anakart: MSI A68HM-E33 V2
RAM: Kingston HyperX Savage 16GB(8×2) DDR3 2400MHz
HDD: Toshiba 1TB (DT01ACA100)
Kasa: Aerocool gt black edition 500W

Anakart yerine ekran kartı tavsiyesi istiyorsan sanırım, yanlış yazdın galiba. Anakart almadıysan da yazdığın modeli alabilirsin. APU üzerinde dahili ekran kartı var zaten. Ekran kartı takacaksan İntel sistemlere yönelmeni tavsiye ederim.

Anakart yerine ekran kartı tavsiyesi istiyorsan sanırım, yanlış yazdın galiba. Anakart almadıysan da yazdığın modeli alabilirsin. APU üzerinde dahili ekran kartı var zaten. Ekran kartı takacaksan İntel sistemlere yönelmeni tavsiye ederim.
Kusura bakmayın anakart yazmışım. Ekran kartı soracaktım. Bazı oyunlarda ping düşük olmasına rağmen oyunda kısa süreli bir kasma meydana geliyor. Bu yüzden ekran kartı almaya ihtiyaç duydum

Kusura bakmayın anakart yazmışım. Ekran kartı soracaktım. Bazı oyunlarda ping düşük olmasına rağmen oyunda kısa süreli bir kasma meydana geliyor. Bu yüzden ekran kartı almaya ihtiyaç duydum
İşlemcime uygun bir anakart modeli önerirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı