A10 7890K Sisteme Ekran Kartı Önerisi

gorkemfidan

Hectopat
Merhabalar,
Technopat'ın Amd A10 7890K, A68HM-E33 V2, 2400 MHz RAM kombinasyonlu sistem toplama rehberi ile bir arkadaşımıza topladık. Bu sistem için tavsive ettiğiniz bir ekran kartı var mıdır? Eğer bir ekran kartı takarsak APU ile ekran kartı gerçek zamanlı çalışır mı? Kısacası APU ile 2400 MHz bellekler, takılan ekran kartına katkıda bulunur mu? Monitörümüz de 1920x1080 çözünürlükte.

1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizi Overclock'layın ve GTX1050 Ti alın. Eğer Overclock yapmazsanız darboğaz olacaktır.

1080P GTX 1050 Ti darboğaz yapmıcaktır.Hatta GTX 1060'ı bile araştırmanızı tavsiye ederim.Belki işlemciye yüklenen oyunlarda,zaman zaman takılma yapabilir 1060.

Hocam darboğaz oluyor olması lazım, hatta bu forumda önceden açılmış postlarda da darboğaz yapacağı yazıyordu. Hatta bu yüzden GTX1050 Ti yerine GTX1050 almıştım. Yazık oldu.

Hocam darboğaz oluyor olması lazım, hatta bu forumda önceden açılmış postlarda da darboğaz yapacağı yazıyordu. Hatta bu yüzden GTX1050 Ti yerine GTX1050 almıştım. Yazık oldu.

Dostum darboğaz sadece işlemci,ekran kartı uyumsuzluğundan kaynaklanmıyor.Bazen buna RAM de etken olabiliyor.Aslında parça uyumsuzluğu diyelim.Ekran kartını beslemek gerek sonuçta.Burda başka arkadaş,işlemcisinden değilde farklı bir parçadan yaşamıştır.

Konu çok eski ama hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…