rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 27 Temmuz 2018 #11 mstfaozder dedi: Gel satma, Fortnite devam? Genişletmek için tıkla... Ahaha adam askere gidiyor
Muhammed_trn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 352 27 Temmuz 2018 #12 mstfaozder dedi: Gel satma, Fortnite devam? Genişletmek için tıkla... Kanka satıp Laptop alacağım zaten windows kullanmıyorum ben şu an linux'tan yazıyorum linux kullanmaya devam edeceğim daha önemde askerlikte var paraya sıkışırsam filan bunu satıp az az parasını harcarım diye düşündüm
mstfaozder dedi: Gel satma, Fortnite devam? Genişletmek için tıkla... Kanka satıp Laptop alacağım zaten windows kullanmıyorum ben şu an linux'tan yazıyorum linux kullanmaya devam edeceğim daha önemde askerlikte var paraya sıkışırsam filan bunu satıp az az parasını harcarım diye düşündüm
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 27 Temmuz 2018 #13 Komutanın PC, tam gaz devam!
Muhammed_trn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 352 27 Temmuz 2018 #14 mstfaozder dedi: Komutanın PC, tam gaz devam! Genişletmek için tıkla... ama güzel sistem ya gölgeler kapalı Fortnite'de 100+ fps alıyordum
mstfaozder dedi: Komutanın PC, tam gaz devam! Genişletmek için tıkla... ama güzel sistem ya gölgeler kapalı Fortnite'de 100+ fps alıyordum