A10 7890K ve RX 570, ekran kartı görüntü vermiyor

Evet, fakat AMD sürücüleri kurulurken ekran gider ve geri gelmezse ekran kartı arızalı olabilir.

Tamamdır deniyorum ekran kartım yeni sayılır fakat ben güç pinlerinden birini bağlamadan kullanıyordum Power'dan dolayı o nedenle arıza oluşmuş olabilir.

HDMI dönüştürücü ile tekrar denedim ekran kartından açmayı fakat görüntü gelmedi. Ekran kartım çalışıyor ışıkları yanıyor fakat görüntü gelmedi.

Ekran kartını farklı bir bilgisayara takıp deneme yapma şansın var mı? Veya dönüştürücü olmadan.
İkisi de yok şu an diğer monitörüm çalışmıyor sanırım güç kablosunda problem var ışığı yanıp sönüyordu şu an hiç ışığı yanmıyor. Dönüştürücü ise yeni.

Onboard görüntü veriyorsa şimdilik öyle devam edin, başka bir önerim bulunmuyor kart arızalı olabilir

Sanırım öyle devam edeceğim kartı başka bir yerde deneyinceye veya başka monitör ile deneyinceye kadar çok teşekkür ederim ilginiz ve önerileriniz için.

Artık onboard olarak da görüntü alamıyorum.

Tekrar onboard görüntü alabilmek için ne yapmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…